Acties

Actie

Dit jaar nog recht op een vergoeding voor je bril van je zorgverzekeraar? Maak hier dan voor 1 Januari gebruik van en ontvang tot 50 euro korting bovenop de vergoeding van de zorgverzekeraar! Tevens loopt de actie met 50% korting op een 2e paar glazen nog door tot het einde van het jaar. Meer weten? Loop dan even binnen en pas meteen de nieuwste monturen. De koffie staat zoals altijd klaar!


Actie

Ontvang nu 50% korting op het glas van uw 2e bril van ons cadeau! Bijvoorbeeld zonneglazen of multimediaglazen voor de helft van de prijs. Kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden!


Vriendenkorting

Vriendenkorting

Uitleg van de actie

Bij aankoop van een bril ontvangt u een vriendenkortingsbon op uw naam en klantnummer. U mag deze bon weggeven aan iemand die u een voordeel gunt in onze winkel. Als de bon door de vriend die hem van u heeft gekregen, gebruikt wordt ontvangt u dezelfde korting als uw vriend! De korting bedraagt 50 euro bij aanschaf van een bril tot 500 euro. 75 euro bij aanschaf van een bril tot 750 euro en 100 euro bij aanschaf van een bril vanaf 750 euro. De korting die uw vriend ontvangt wordt als tegoed op uw naam en klantnummer door ons bijgeschreven in ons systeem. Bij een volgende aankoop die u bij ons doet wordt het bedrag wat u tegoed heeft in mindering gebracht op uw aankoop. Zo wordt uw vriendschap extra beloond.

De Spelregels:

  1. De bon is niet inwisselbaar tegen contant geld
  1. De bon dient bij aankoop van een bril direct ingeleverd te worden.
  1. De bon is niet direct door u zelf inwisselbaar.
  1. Het opgebouwde tegoed is niet overdraagbaar aan derden.
  1. Er mogen bij een aankoop niet meerdere bonnen tegelijk ingeleverd worden.
  1. De geldigheid van de bon is 2 jaar na datum op de kaart.
  1. De bon geldt niet in combinatie met andere (kortings)acties.
  1. De bon geldt niet op aankoop van kinderbrillen (dit ivm de gratis glazen die al bij een kinderbril zitten)
  1. Bij aankoop wordt het tegoed verrekend en eventueel openstaand tegoed kan later gebruikt worden. U krijgt geen geld terug.
  1. Opgebouwd tegoed blijft 4 jaar na afgifte van de kaart geldig.
 1. De kaart mag gebruikt worden bij een minimale besteding van 200 euro.