Nieuws

Vanaf :

vrijdag 24 september 19.00 tm dinsdag 28 september

zijn wij wegens feestelijke omstandigheden gesloten.

Collega Marianne neemt na 12,5 jaar werken afscheid om van haar welverdiende pensioen te gaan genieten.

Wilt u Marianne persoonlijk een fijn pensioen wensen dan kan dat op zaterdag 9 oktober!

Excuses voor het ongemak en woensdag 29 september staan we weer voor u klaar!

Groetjes Team optiek van Hout

 

Beste Klant,

In verband met het Corona virus en de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld vragen wij u vriendelijk bij verkoudheidsklachten of ziekte uw afspraak of bezoek aan ons te verplaatsen naar een ander moment.

Deze maatregelen nemen we omdat we geen risico willen nemen met uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Onderstaande diensten laten wij vervallen tot nadere orders:

  • Oogdrukmetingen

Als extra service kunnen we indien nodig ook de lenzen en vloeistoffen bij u thuis afleveren.

Oogmetingen kunnen gewoon plaats vinden zonder enige vorm van fysiek contact met in achtneming van de 150cm afstand Het afpassen en afleveren van brillen kan ook gewoon gedaan worden.

Tussen ieder contact wassen we uitvoerig onze handen en desinfecteren we uitvoerig onze apparatuur met de juiste reinigingsdoekjes.

We bieden u normaal graag een heerlijk kopje koffie of thee aan maar op dit moment doen we dat liever op een ander tijdstip.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via 0413-261623 of via de mail info@vanhoutopticien.nl

U bent van harte welkom in onze winkel maar we vragen begrip voor de huidige situatie. Het kan zijn dat onze normale openingstijden komen te vervallen. Kijk op de website voor de actulele tijden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we op een veilige manier kunnen werken.

Met vriendelijk groet,

Team optiek van Hout

 

Actie

Oogmeetweken van 28 Februari tm 28 Maart

Oogmeet weken

 

Uw ogen zijn een kostbaar bezit waar u niet zorgvuldig genoeg mee om kunt gaan. Naarmate we ouder worden neemt de kans op oogaandoeningen toe. U kunt hierbij denken aan leesklachten, staar maar ook meer ernstige oogafwijkingen zoals glaucoom.

Oogziekten ontstaan vaak sluipend en zonder direct merkbare symptomen. Wij adviseren daarom iedereen boven de 40 jaar om regelmatig een oogcontrole te laten uitvoeren.

De oogmeetweken bij Van Hout Optiek zijn een ideaal moment om uw ogen uitgebreid te laten onderzoeken door één van onze specialisten.

Graag willen wij u uitnodigen voor een kosteloos uitgebreid oogon- derzoek. We meten niet alleen de sterkte maar we onderzoeken ook de gezondheid van uw ogen. Zo kunnen eventuele oogproblemen tijdig worden geconstateerd en opgelost.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar T 0413 26 16 23 of online


Actie

Ontvang nu 50% korting op het glas van uw 2e bril van ons cadeau! Bijvoorbeeld zonneglazen of multimediaglazen voor de helft van de prijs. Kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden!