Oogmeting

 

Nieuw! De meest nauwkeurige oogmeting van Uden en omstreken.

Natuurlijk wil je graag de meest nauwkeurige oogmeting die mogelijk is. Daarom vind je bij ons de meest geavanceerde apparatuur waarmee we kunnen meten volgens het nieuwe AVA-protocol. Dit houdt in dat we in kleinere stappen kunnen meten, tot 0,01 dioptrie nauwkeurig in plaats van de traditionele 0,25 dioptrie. Deze nauwkeurige meting vertalen we door naar de brillenglazen, voor een optimaal kijkcomfort.

Oogdruk en leestest
Tijdens de oogmeting bepalen we ook de oogdruk en doen we een leestest, om zo een duidelijk beeld te krijgen van de algehele conditie van je ogen. Dit is belangrijk om jou de meest geschikte kijkoplossing te kunnen adviseren.

Meting met Visioffice
Blijkt een bril de juiste oplossing, dan volgt een meting met de Visioffice. Dit apparaat registreert heel nauwkeurig hoe jij door de bril kijkt. Dit biedt ons de mogelijkheid de glazen precies op jouw kijkhoogte te slijpen.

Samenwerking met oogartsen
Merken we tijdens de oogmeting dat er een medische oorzaak is waardoor je minder goed ziet, dan verwijzen we je door naar een oogarts voor nader onderzoek. Wij hebben een goede samenwerking met de oogartsen in de regio. Indien nodig zoeken we samen met de oogarts naar de beste oplossing voor jouw oogproblemen.

Heb je nog vragen? Loop gerust bij ons binnen of neem contact op. Wij helpen je graag!