Computerbrillen

Je hebt meer dan twee uur achter je beeldscherm doorgebracht en hebt last van vermoeide ogen. Of je hebt aan het einde van je werkdag lichte hoofdpijn of schouder- en nekklachten. Of misschien slaap je slecht en weet je niet precies hoe dat komt. Allemaal redenen om een afspraak te maken voor het aanmeten van een computerbril.

De ideale afstand
Een computerbril is geheel afgestemd op de ideale afstand tussen jou en je computer. Hierdoor hoef je je houding niet meer aan te passen om scherp te kunnen zien op het beeldscherm. Vaak heeft je computerbril een andere sterkte dan je ‘normale’ bril. Daarbij kun je ook nog kiezen voor een blauw licht filter.

Deskundig advies
Door onze jarenlange ervaring en geavanceerde meetapparatuur, kunnen wij je goed adviseren over het juiste type glas en bijpassend montuur. Hierbij houden we ook rekening met de overige werkzaamheden en activiteiten gedurende je (werk)dag. We komen dan ook graag naar je toe voor een nauwkeurige meting.

Vergoeding werkgever
Steeds meer werkgevers vergoeden (gedeeltelijk) de computerbril van hun medewerkers. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Intersafe Groeneveld, een organisatie gespecialiseerd in veilig werken.

Kijk voor onze doorlopende actie op computerbrillen bij Acties. Tegenwoordig vergoedt de werkgever vaak een gedeelte van uw computerbril. Wij werken hiervoor samen met Intersafe Groeneveld.