Brillenglazen

De diverse type brillenglazen hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken. Wij kijken graag samen met jou wat het beste bij je past.

 

Enkelvoudige glazen

Zie je veraf minder goed, dan volstaan enkelvoudige glazen voor een scherpe blik.

 

Varilux multifocaal brillenglas

Ben je de 40 gepasseerd, dan merk je misschien steeds vaker dat je armen te kort worden bij het lezen. Naast het zicht veraf verbeteren, is een leesgedeelte in het glas dan ook een goed idee. Dit noemen we een multifocaal brillenglas. Van veraf zie je scherp en wil je lezen of iets van dichtbij bekijken, dan kijk je door het onderste gedeelte van het glas. Als Varilux-specialist werken we met de nieuwste apparatuur. Zo maken wij jouw brillenglazen zo persoonlijk mogelijk.

 

Eyezen brillenglazen, passend bij jouw digitale lifestyle

Ben je nog niet toe aan multifocale brillenglazen – of überhaupt aan een bril op sterkte – maar kunnen je ogen wel wat ondersteuning gebruiken bij jouw digitale levensstijl? Dan zijn Eyezen brillenglazen wellicht een goede oplossing. Ze bieden je de hele dag een scherp, ontspannen zicht met heldere kleuren. Omdat het onderste gedeelte van het brillenglas voorzien is van de Eyezen Focus-technologie, heb je scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen. Bovendien bieden Eyezen brillenglazen bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht.

 

Wil jij graag duidelijk zicht, afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Maak dan een afspraak voor een oogmeting.